۵ نکته طلایی برای طراحی دکوراسیون مغازه لوازم التحریر
بالا رفتن سطح سوادآموزی، لوازم التحریر را به یکی از مهمترین کالاهای اساسی تبدیل کردهاست. امروزه راهاندازی مغازه لوازم التحریر ایدهی خوبی در بازار کسب و کار است. در این میان میتوان با در نظر گرفتن نکاتی ساده، اما مهم، به پیشرفت هرچه بیشتر صنعت لوازم التحریر، حتی در اندازهی کسب و کارهای کوچک، کمک کرد.
اهمیت چیدمان مغازه لوازم التحریر کوچک در چیست؟
طراحی یک دکوراسیون خوب با جاذبههای بصری بالا، دغدغهی تمام فروشندگان، علیالخصوص صاحبان مغازههای لوازم التحریر کوچک است. از آنجایی امروزه مراکز زیادی هستند که با استفاده از فضاهای بزرگ، لوکس و تجاری به عرضهی کتاب و لوازم التحریر میپردازند، بسیاری از مغازههای لوازم التحریر کوچک، با وجود در دسترس بودن و تکمیل بودن محصولات، به خاطر اینکه جلوههای فریبندهی مغازههای بزرگ را ندارند، مورد اعتنا قرار نمیگیرند.
بنابراین دکوراسیون و چیدمان مغازه لوازم التحریر کوچک، مسالهایست که نباید از اهمیت بالای آن غافل شد. یک طراحی دکوراسیون خوب با مدلهای زیبا، میتواند به جذب بینندگان کمک کرده، و آنها را به مشتریانی همیشگی تبدیل کند. بنابراین در ادامهی این مقاله به بیان پنج نکتهی طلایی برای طراحی دکوراسیون مغازه لوازم التحریر کوچک خواهیم پرداخت.
پنج گام طلایی برای طراحی دکوراسیون مغازه لوازم التحریر کوچک
گام اول: از اهمیت طرح ویترین لوازم التحریر غافل نشوید.
ویترین، اولین قسمتی از مغازه است که مشتریان با آن روبهرو میشوند؛ و به همین علت باید بهگونهای طراحی شود که بتواند اقشار مختلف و گروههای سنی متفاوت را به سمت خود بکشاند. تاثیر ویترین در جذب مشتری انکار ناشدنیست. نکاتی مانند بهروز بودن، نورپردازی خوب، استفاده از ترکیب رنگهای مناسب، نحوهی چیدمان و بسیاری موارد دیگر را میتوان برای هرچه جذابتر کردن طرح ویترین لوازم التحریر به کار بست.
مطالعه بیشتر: مهمترین نکات در طراحی ویترین فروشگاه لوازم التحریر
گام دوم: رنگبندی فضای مغازه را جدی بگیرید.
رنگبندی فضای مغازه به خصوص برای مغازه لوازم التحریر از اهمیتی ویژهای برخوردار است. از آنجایی که مشتریان مغازه لوازم التحریر معمولا از میان گروه سنیهای پایین و در نهایت جوان هستند، انتخاب رنگها در فضای داخلی مغازه میتواند از تاثیر بالایی بر مشتریان برخوردار باشد. از طرفی برای مغازههای کوچک استفاده از رنگهای شاد، متنوع و روشن، به جز ایجاد فضایی جذاب، میتواند به بزرگتر نشان دادن مغازه کمک کند.
گام سوم: قفسه بندی لوازم التحریر را در دستور کار قرار دهید.
یکی از اصول مهم طراحی داخلی، نحوهی قفسهبندیست. در مغازههای کوچک به علت فضای کمی که وجود دارد باید نحوهی قفسه بندی لوازم التحریر طوری باشد که تمام تنوع محصولات را در دسترس و پیش چشم مشتریان قرار دهد و انتخاب را برای آنها آسان کند. همچنین ایجاد فضایی مناسب برای حرکت آسان کنار قفسهها، یا بیش از اندازه بلند یا کوتاه نبودنشان، از شروط بسیار مهم در قفسهبندی است.
مطالعه بیشتر: نمونه قفسه بندی مغازه لوازم التحریر
گام چهارم: به نحوهی چیدمان لوازم التحریر توجه کنید.
نحوهی چیدمان لوازم التحریر چه در ویترین و چه در قفسهها، نباید به نحوی باشد که مشتری در هنگام انتخاب محصول معذب شده یا مجبور به جابهجا کردن آنها بشود. نحوهی چیدمان لوازم التحریر باید مولد نظم، دستهبندی و زیبایی باشد.
بهتر است مغازهداران، معیارهایی مناسب را برای چیدمان مانند هارمونی رنگها، رعایت اندازه و حجم، در کنار هم قرار دادن محصولات یک برند، تفکیک نوع لوازم التحریر و... برگزیده، و پس از رعایت این موارد به فکر اضافهکردن دکور و موارد تزئینی باشند. بهتر است لوازم دکوری مورد استفاده نیز با لوازم التحریر موجود مرتبط باشد.
گام پنجم: ضرورت تکمیل بودن محصولات را در نظر داشته باشید.
از آنجا که مغازه لوازم التحریر باید ارائه دهندهی محصولات مورد نیاز حوزههای مختلف صنفی و آموزشی باشد، بسیار مهم است که مشتری از هر قشری، بتواند با مراجعه به یک مغازهی لوازم التحریر، کالاهای مورد نیاز خود را فراهم کرده و مجبور نباشد هر یک را از مغازهای جداگانه تهیه کند و به زحمت بیفتند. از طرفی تنوع اجناس و برندهای نوشت افزار بسیار زیاد است و همین ضرورت نیازسنجی در این زمینه را بیشتر میکند.
از این جهت بعد از فرآیند جذب مشتری، تکمیل بودن محصولات یکی از عوامل بسیار مهم و کلیدی در یک مغازه لوازم التحریر است، چرا که اگر مشتری از تامین شدن در مغازهای مطمئن باشد، به مشتری دائمی آن مغازه تبدیل خواهد شد.
شما میتوانید برای سفارش لوازم التحریر عمده از آوای مهر و تکمیل محصولات خود کاتالوگ سایت را از طریق لینک زیر دریافت کنید.
کلام آخر
مشخص است که با استفاده از نکاتی ساده، و در نظر گرفتن مواردی که شاید تاثیر آنها در آغاز کار چندان پراهمیت به نظر نرسد، چگونه میتوان یک کسب و کار کوچک را به یک تجارت حرفهای تبدیل کرد. یک مغازه لوازم التحریر هم هرقدر کوچک، میتواند با رعایت نکاتی که از آن سخن گفتیم این ظرفیت را در خود ایجاد کرده، و فرآیند عرضهی محصولات را به بهترین نحو ممکن، میسر کند.